Social DOers in parteneriat cu DYPALL – reteaua Europeana pentru promovarea participarii tinerilor, implementeaza proiectul ´Youth Democracy Academy´ in perioada Noiembrie 2018 – August 2019. Proiectul isi propune informarea si incurajarea tinerilor pentru a participa la alegerile Europarlamentare din 26 Mai 2019.

Tineri din 12 tari Europene sunt asteptati in Portimao (Portugalia) in perioada 8 – 14 februarie 2019 pentru a lua parte la trainingul international pentru multiplicatori. Acestia vor dobandi cunostinte si skill-uri privind participarea tinerilor la alegerile pentru Parlamentul European si vor fi incurajati sa dezvolte propriile initiative in acest sens.

Social DOers selecteaza 1 persoana pentru a completa delegatia din Romania! Daca ai intre 18 – 22 ani si esti interesat sa faci vocea tinerilor auzita la alegerile pentru Parlamentul European, te asteptam alaturi de noi sa te implici! Vei avea oportunitatea sa:

  • participi la un training international pe tema democratiei participative si implicarea activa a tinerilor;
  • afli mai multe despre cum functioneaza Parlamentul European, ce teme de interes pentru tineri promoveaza Uniunea Europeana;
  • cum sa promovezi participarea la vot in randul prietenilor si colegilor tai, dar si in cadrul evenimentelor la scara larga;
  • faci parte din echipa unui proiect international si participi la viitoare activitati pe parcursul anului 2019;
  • faci parte dintr-o retea mai larga de multiplicatori nationali, sa initiezi si dezvolti activitati locale  de informare (cu sprijinul Social DOers) si sa participi la evenimente la scara larga, in Romania, in perioada martie – iunie 2019.

Cazarea si masa sunt asigurate de organizatori pe tot parcursul evenimentului. Costurile de transport international sunt rambursate in limita a 530 euro.

Cei interesati sunt rugati sa completeze pana la data de 11 ianuarie 2019 formularul on-line disponibile aici: https://goo.gl/Jvi34c