Open call for participants: Youth Democracy Academy_DDL 1 NOV

Social DOers in parteneriat cu DYPALL – reteaua Europeana pentru promovarea participarii tinerilor, implementeaza proiectul ´Youth Democracy Academy´ in perioada Noiembrie 2018 – August 2019. Proiectul isi propune informarea si incurajarea tinerilor pentru a participa la alegerile Europarlamentare din Mai 2019.

Tineri din 12 tari Europene sunt asteptati in Portimao (Portugalia) in perioada 20 – 25 noiembrie pentru a lucra impreuna la dezvoltarea unei campanii pentru participarea la vot a tinerilor. Acestia vor fi, ulterior, incurajati sa participe si la alte activitati nationale si internationale in cadrul aceluiasi proiect.

Social DOers selecteaza 2 tineri din Romania cu varsta 18-20 ani care sunt interesati sa participle la aceasta initiativa si, de preferat, care sunt interesati sa ramana in contact cu noi in lunile urmatoare pentru a dezvolta activitati pe teme similare si in Romania.

Cei interesati sunt rugati sa completeze formularul acesta: https://goo.gl/hgVehP pana la data de 1 Noiembrie 2018. Participantii selectati vor fi anuntati a doua zi.

Detalii organizatorice:

Costurile de transport, cazare si masa sunt in totalitate acoperite de organizatori.

Transportul international este rambursat pana la 530 euro/ participant. Cel mai apropiat aeroport este cel din Faro (Portugalia). Tinerii selectati vor primi informatii cu privire la transportul Faro – Portimao.

Cazarea si masa sunt organízate direct in Portimao, participantii nefiind nevoiti sa avanseze niciun cost.

Pentru oricare alte intrebari, ne puteti scrie direct la [email protected]