”Rezultatele s-au concretizat in realizarea unui proiect al asociatiei” – Testimonial Gabriel Cateliu, presedinte Asociatia Community Aid Romania

1TESTIMONIAL Gabriel Cateliu,

presedinte Asociatia Community Aid Romania 

Experienta mea in cadrul proiectului Coalitia ONG-urilor pentru drepturile tinerilor NEETS a fost deosebita deoarece organizatia din care eu fac parte vizeaza sectorul in care sunt inclusi acesti tineri.

Acest proiect a fost o adevarata provocare pentru mine intrucat mi-am dorit sa asimilez informatii despre cum am putea sa-i ajutam mai mult in functie de specificul fiecaruia.

Am plecat de la acest proiect cu o viziune mai larga, iar rezultatele s-au concretizat in realizarea unui proiect al asociatiei ce se focuseaza pe deschiderea unui centru pentru tineret in municipiul Medgidia.

Am luat la cunostinta despre felul in care tinerii isi pot valorifica resursele ce sunt puse la dispozitie de cadrul legislativ din Romania. Intalnirea cu autoritatile publice s-a dovedit a fi benefica pentru a gasi solutii la diverse probleme cu care tinerii se confrunta in societatea actuala.

Numele meu este Gabriel Cateliu si reprezint Asociatia Community Aid Romania, activez in acest domeniu de mai bine de 5 ani, am descoperit voluntariatul in anii facultatii si din acel moment m-am orientat catre implementarea diverselor proiecte ce promoveaza latura sociala si educationala. Ne dorim sa fim vocea tinerilor in special in zonele rurale si incercam sa gasim solutii de mediere intre autoritati si sociatatea civila.