Asociatia Expert-in

11930642_10204767514975267_1378930176_oExpert-in este o asociatie de tineri curajosi, care vor sa-si creeze o lume mai buna.

Asociatia Expert-in actioneaza pe trei axe: EDUCATIE, CULTURA si ANTREPRENORIAT.

Din dorinta de a avea un mediu mai putin ostil intereselor tinerilor, Expert-in faciliteaza intalniri cu experti in diverse domenii.

Asociaţa Expert-in derulează activități cu caracter educaţional, cultural şi antreprenorial, în scopul dezvoltării comunitare și a beneficiului grupurilor țintă pentru care a fost creată: tinerii din mediul rural și urban, tineri cu oportunități reduse, grupuri etnice și comunități aflate în căutarea strategiilor pentru dezvoltare comunitară.

Principalele proiecte ale asociatiei sunt:

  • Infiintarea Centrului de Tineret Amara in colaborare cu primaria Amara, centrul in cadrul caruia se tin ateliere de improvizatie, scriere creativa, seara de jocuri, atelier de photoshop, teatru-forum, atelier de consiliere vocationala. Alte evenimete importante organizate in cadrul Centrului de Tineret Amara sunt: Crosul vesel de la Amara, Balul de excelenta in educatie si sarbatorirea in fiecare luna a zilelor internationale declarate de Uniunea Europeana.
  • Un alt eveniment important organizat de Asociatia Expert-in este  „Seara asistentului social” – evenimet in colaborare cu Starbucks Vitan din Bucuresti si Sturbucks Garden din Iasi ce se defasoara in prima zi de marti a fiecarei luni din an.
  • Improvizatie la penitenciarul  de minori Tichilesti, judetul  Braila. Scopul proiectului este promovarea educatiei nonformale in Penitenciarele din Romania, folosind ca metoda alternativa – teatrul de improvizatie.

 

Contact:  Mirela Trif- vicepresedinte

0727997639/[email protected] / [email protected]