Steliana Moraru

StSteliana Morarueliana Moraru (@steliana) are un background profesional divers, ce imbina pasiunea pentru tehnologie cu cea pentru comunicare & responsabilitate sociala corporativa. Timp de 8 ani a lucrat atat pentru organizatii neguvernamentale locale, cat si internationale, axandu-se pe dezvoltarea de proiecte inovatoare pentru comunitati, in care tehnologia pentru binele social (tech for social good) avea rolul principal. 

 

In prezent este Chief Marketing Officer pentru Mozaic Works, companie lider in Europa Centrala si de Sud-Est in ceea ce priveste programele de coaching & training destinate cresterii performantelor echipelor de software development, doctorand in Comunicare & Relatii Publice si conducator al seminarului de Leadership din cadrul Facultatii de Comunicare si Relatii Publice (Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative). 

 

Este pasionata de tot ce inseamna inovare sociala, date in toate formele (de la Big la Small data) si oameni care schimba comunitatea lor in mai bine.